Visual Stage Design

  Tirana, Albania

 • Emri Visual Stage Design
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Një ndër format më të bukura të dekorimit të dasmave është videoprojeksioni. Çdo fasadë muri, brenda apo jashtë lokaleve, mund të tranformohet në imazh të fotografive të çifteve, piktura apo video-ilustruese. Sallat mund të bëhen 360 gradë. Gjithashtu, fasadat e jashtme të sallave të dasmave gjatë koktejve mund të shndërrohen nëpërmjet videos në hapsira inersive imazhi. Poashtu, ekrane video mund të transmetojnë videoklipe, lidhje interneti dhe ilustrime të tjera fotografike.

 

Ju, tani mund të na rezervoni në platformën MyDasma kurdoherë dhe ne do të jemi prezent në festën tuaj për t’i dhënë dritë asaj. Shtype ‘Negocio çmimin’ dhe shihemi aty brenda ‘Live’! Faleminderit dhe shëndet nga une Floriani!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë

Tirana, Albania