Uvesi Dekor

  Sharr, Kosovo

 • Emri Uvesi Dekor
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Uves Miftari!

 

Uves Dekor posedon dekoret më moderne në Kosovë. Ne jemi shumë të lumtur t’ju njoftojmë se edhe ne jemi bërë pjesë e platformës online të të gjitha festave shqiptare, MyDasma. Ne jemi, gjithashtu, shumë të lumtur t’ju shërbejmë të gjithë juve në ditën tuaj më të veçantë të jetës suaj. Ne ju ftojmë ju ta përjetoni ekskluzivitetin përmes dekorit tonë magjik.

 

Tani, mos hezitoni por na rezervoni sa më parë këtu në MyDasma!

 

Faleminderit shumë dhe mirutakofshim në ahengun tuaj! Respekt nga unë Uvesi, pronari i Uvesi Dekor!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : Për dasëm ofrojmë hark me lule, tepihin e kuq dhe tavolina e çiftit me dekore

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Paketa 1 : Për kanagjeq ofrojmë karriken, një ramp me lule, fustanat dhe disa dekore tjera.

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Paketa 1 : Për fejesa ofrojmë tavolinën me karrikë, një kornizë me lule pas tavolinës, tepihin e kuq dhe disa dekore tjera.

  Emri i ahengut : Synetia
 • Paketa 1 : Për syneti ofrojmë tavolinën me dekore të ndryshme, një hark me balona dhe disa balona per dekorimin e oborrit ose sallës.

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

 • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë

Bresanë, Sharr, Kosovo