Regjistroje biznesin tënd me ne dhe rrite atë më shpejt

Fjalëkalimi duhet të përmbajë së paku një shkronjë të madhe dhe një të vogël, një karakter të veçant (@&+-) dhe, së paku, një numër (Dua@123)
Shënim : Në mënyrë që të mund ta bëjmë MyDasma një platformë të sigurt online, të lutem fotografoje një dokument identifikimi, p.sh: patentën e shoferit, kartën e identitetit, pasaportën., dhe ngarkoje atë këtu!
your image
Shënim : Në mënyrë që të mund ta bëjmë MyDasma një platformë të sigurt online, të lutem fotografoje një dokument identifikimi, p.sh: patentën e shoferit, kartën e identitetit, pasaportën., dhe ngarkoje atë këtu!
your image