Filtrat

Të gjithë Kameramanët dhe Fotografistët

Ikon  Studio

Ikon Studio

Çmimi:  €350,00
  Rahovec, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithve! Ne jemi Ikon Studio nga qyteti i rrushit dhe verës, pra nga Rahoveci i Kosovës. Ne, normalisht, jemi një studio profesionale e cila mbulon pothuajse të gjitha aktivitetet festive gjithandej trojeve shqiptare. Që nga fillimi ne kemi inicuar,

Milot  Raçi

L-Marketing

Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! L-Marketing realizon: Photoshoting Video-Klipe Ahengje te ndryshme -Dasma -Fejesa -Love Story Na kontaktoni këtu në MyDasma dhe ne do u përgjigjemi menjëherë. Faleminderit!

Naser  Abazi

Play Media Films

Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjilani / Gnjilane, Kosovo
Përshkrimi
Play Media është një kompani me përvojë maestrale të dëshmuar në industrinë e media-produksionit, gjë për të cilën, të gjithë ne, jemi krenar. Cilësia e lartë e video dhe foto prodhimeve është elementi ynë

Rame  Gashi

Royal Production

Çmimi:  Negocio çmimin
  Malishevë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga Royal Production! Royal Production ju ofron fotografi dhe inçizime profesionale në ahengun tuaj, me çmime të arsyeshme me kualitet të lartë dhe me montazh profesional. Për më shumë na kontaktoni këtu tek MyDasma

Sajmir  Balla

Studio Fantasy

Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Foto Studio Fantasy me 12 vite eksperiencë në fushën e eventeve dhe gëzimeve familjare ofron shërbime bashkëkohore dhe cilësore për dasma dhe evente të ndryshme.  Ofrohet VIDEO 4K, FOTO profesionale, shërbime me Dron

Vllaznim  Jakupi

Alb Production

Çmimi:  Negocio çmimin
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Alb Production është themeluar qysh në vitin 2002 dhe ka vazhduar rrugëtimin e saj, sukseshëm, deri më sot. Ne, si Alb Production kemi arritur, që më korrektësinë, transparencën dhe profesionalizmin tone maksimal, të jemi pjesë e shumë

Zumer  Esati

Screen Studio

Çmimi:  Negocio çmimin
  Tetovo, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
'SCREEN STUDIO' është krijuar në vitin 2011 dhe merret me xhirime dhe fotografi profesionale, me kamera digjitale dhe ka një përvojë shumëvjeçare. Është më rëndësi të cekim se të gjitha xhirimet i bëjmë