Filtrat

Të gjithë Kameramanët dhe Fotografistët

ALBERT  NAÇI

ALBERT NAÇI

Çmimi bazë: € 300,00
Përshkrimi

Bes  Rudi

Bes Rudi

Çmimi bazë: € 300,00
Përshkrimi

Gezim  Cengu

Gezim Cengu

Çmimi bazë: € 250,00
Përshkrimi
Unë jam Gëzim Cengu nga qyteti i Kukësit në Shqipëri. Punoj si fotograf prej pothuajse 3 vitesh pasi mora njohuritë e duhura në fotografi në shkollën e modës GracemodelsAlbania me profesor një nga mjeshtrat e fotografisë në Kosovë , z.Artan Korenica. Fotografia për mua është një

Ikon  Studio

Ikon Studio

Çmimi bazë: € 350,00
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithve! Ne jemi Ikon Studio nga qyteti i rrushit dhe verës, pra nga Rahoveci i Kosovës. Ne, normalisht, jemi një studio profesionale e cila mbulon pothuajse të gjitha aktivitetet festive gjithandej trojeve shqiptare. Që nga fillimi ne kemi inicuar, zhvilluar dhe përfunduar

Image  Studio

Image Studio

Çmimi bazë: € 300,00
Përshkrimi
Përshendetje, Biznesi ynë IMAGE STUDIO është formuar në vitin 2008 me pronar Mërgim Selimi. Ne ndodhemi në qytetin e Ferizajit. Studio Image është njera nder studiot më të suksesshme të fotografise në Kosove. Çelësi i suksesit tonë është indetifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje

Klaudjo  Prifti

Klaudjo Prifti

Çmimi bazë: € 450,00
Përshkrimi

Lavdim  Gaxhiqi

Lavdim Gaxhiqi

Çmimi bazë: € 300,00
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Lavdimi! Unë jam Lavdim Gaxhiqi, nga Drenasi i Kosovës. Punoj si fotografist, kameraman dhe fotografist dhe kameraman, njëkohësisht. Ju lutem, urdhëroni dhe më rezervoni këtu në MyDasma, nëse dëshironi që kujtimet tuaja të zgjasin përgjithmonë. Shëndet nga unë