Filtrat

Të githë Fotografistëve

Driton  Bublaku

Driton Bublaku

Çmimi bazë: € 150,00
Përshkrimi
Unë jam Driton Bublaku nga Prishtina. Jam fotografist për afro 14 vjetë. Kam punuar si fotoreporter në gazetën ‘Epoka e Re’, në gazetën ‘Zëri’, ndërsa tani jam fotografist në Ministrinë e Tregëtisë dhe Industrisë. Poashtu, që 14 vite merrna me fotografi të ahengjeve të ndryshme

Ikon  Studio

Ikon Studio

Çmimi bazë: € 100,00
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithve! Ne jemi Ikon Studio nga qyteti i rrushit dhe verës, pra nga Rahoveci i Kosovës. Ne, normalisht, se jemi një studio profesionale e cila mbulon pothuajse të gjitha aktivitetet festive gjithandej trojeve shqiptare. Që nga fillimi ne kemi inicuar, zhvilluar dhe përfunduar