Filtrat

Të gjithë Floktarët dhe Grimerët

Vlora  Ibrahimi

Make-Up Artist Vlora

Shërbimet : Floktar
  Kosovo, Prizren
Përshkrimi
Njeriut nuk i jepet rasti i dytë të bëj përshtypjen e parë. Unë kam 10 vite që merrem me këtë profesion. Ne ofrojmë të gjitha shërbimet e nevojshme me çmime mjaft të leverdisshme. Ndodhemi në Prizren. Na kontaktoni këtu