Filtrat

Të gjithë Floktarët dhe Grimerët

Agime  Iseini

The Beauty Lounge

Shërbimet : Floktar
  Gostivar, Maqedoni
Përshkrimi
Përshëndetje! The Beauty Lounge ka një vit që është hapur dhe është një salon ku përfshihen shumë shërbime në një vend duke filluar që nga grimi/flokët deri tek pjesa e kozmetikës për fytyrë/trup. Po listojmë

Blerina  Zeneli

Bina

Shërbimet : Floktar, Grimer
  Gjakovë, Kosovo
Përshkrimi
Frizere Bina ka filluar punen me 27.03.2009. Te Frizere Bina kryhen keto sherbime: Prerje, Fenerim, Vetulla, Ngjyrosje, Shatir, Ombre, Stilim flokesh ,Grim, Manikyr, Pedikyr. Shtype 'Negocio çmimin' dhe shihemi aty brenda! Faleminderit shumë!    

Elona  Sadiku

Sallon Lona&Linda

Shërbimet : Floktar
  Pejë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Salloni Lona&Linda ju ofron një punë profesionaëe në make-up dhe nails. Ne gjithashtu bëjmë stilime dhe ngjyrosje të flokëve me teknika profesionale sipas dëshirës së klientit. Na kontaktoni këtu në MyDasma

Emirjona  Ulaj

Pretty Hair Style

Shërbimet : Floktar, Grimer
  Plavë, Montenegro
Përshkrimi
Në vitin 1990 kam kryer akademinë e bukurisë në Greqi dhe më pas konkurova në një konkurs për bukurinë (për nusen më të bukur) ne Mal të Zi, në të cilin fitova vendin e parë. Për ne është shumë e

Endrit  Shkalla

Ramel Style Salon

Shërbimet : Floktar
  Tiranë, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Ne ofrojmë të gjitha shërbimet e bukurisë: -Trajtime fytyre, -Trajtime floku, -Prerje, -Krehje, -Stilimi dhe modelim mjekre etj,, Unë kam 16 vite që e ushtroj si profesion dhe ne punojmë me kënaqësinë më të madhe. Ndihemi

Esin  Xhibo Hasi

Salloni i bukurisë ESIN

Shërbimet : Floktar
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Ne u garantojmë për cilësinë dhe përkushtimin për klientët tane, ejani dhe na vizitoni, binduni me punën tonë. Studio “ Esin” Hair & Make-up ju ofron këto shërbime: ~Grim & stilim profesional, ~Prerje të

Figena  Miftari

Gena Beauty Salon

Shërbimet : Floktar
  Kosovo Pejë, afër Foto-Pepa, përball bustit të Adrian Krasniqit
Përshkrimi
Make-Up Studio "GENA" Professional Make up, MAKE UP artist: Figena Miftari Ne ofrojmë shërbime të ndryshme si: Grim, Formësim te vetullave, Modelin të flokëve, Mbjellje të thonjëve, Manikyr, Pedikyr etj..  Pasionin e kam profesion! Punojmë

Fize  Daja

Gold Center

Shërbimet : Grimer
  Shijak Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne, Gold Center Salon! Ne kemi mbi një vit në treg dhe ofrojmë shërbime të ndryshme. Më së shumti fokusohemi tek: -Paketat e nuseve, -Masazhet, -Trajtimet e fytyrës, -Thonjtë, -Lazeri dhe Kremrat Age Skin që disponojmë.

Marcela  Mitrofan

MARCI Estetikë

Shërbimet : Floktar, Grimer, Manikyr, Pedikyr, Depilim
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë kam disa sallone në Tiranë. Ideja ime është të ofroj një vend me çmime të ulëta dhe me cilësi të lartë, duke parë që këtu ka shumë sallone në të cilat, cilësia e mirë