Filtrat

Të gjithë Dekori

Albulena  Hasani

Glamour Decor

Çmimi:  Negocio çmimin
  Skënderaj, Kosovo
Përshkrimi
-Dekore & Organizime të eventeve të ndryshme -Buqeta te luleve -Dhurata

Ardit  Tahiri

AMIRI

Çmimi:  Negocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Punojmë që nga viti 2009 dhe jemi te vetmit ne Prizren me çmime shumë të volitshme. Të gjitha dekorimet janë të ardhura nga Turqia, Dubai dhe Kina, përveç dekorimeve të oborreve. Për çdo lloj ahengu ne dekorojmë edhe veturat.

Besnike  Aliaj

Besila

Çmimi:  Negocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Besila Sh.p.k me seli në Prizren- Kosovë, është themeluar më 26.09.2019 dhe, kryesisht, merret me shitjen e luleve, drunjëve dekorativë, mbajtësve dekorativë për lule nga metali, dizajnimin dhe rregullimin e kopshteve, dekorimin e buqetave, ahengjeve

Bleralma  Fortuzi

Incredible Albania

Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Incredible Albania organizon gëzimet tuaja si fejesa apo dasma në vendet më të bukura të Shqipërisë. Ne ju organizojmë gëzimet tuaja në bregdet ose në Kalatë Historike Shqiptare.Dasma do të jetë e paharrueshme.

Carolina  Rose

Carolina Rose

Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Carolina Rose është dyqan lulesh natyrale (për ambiente të brendshme, të jashtme si dhe sezonale) dhe, njëkohësisht, dekorime të eventeve të tjera të ndryshme. Me një staf i cili përmban etikë të lartë të punës dhe përcjellë ecurinë e punës deri në detajin më të vogël. Ne, tashmë,

Drenusha  Arifi

Ari Event

Çmimi:  Negocio çmimin
  Mitrovicë, Kosovo
Përshkrimi
Ari Event kompani qe merret me dekore ne evente nga me te ndryshmet.  Mjafton një herë t'i besoni dhe nuk do e ndërroni për çdo festë në familjen tuaj. Ari Event kompania e cila primare ka besimin e klientit. Mjafton që ju të na kontaktoni

Elisa  Llomi

Elisa Event

Çmimi:  Negocio çmimin
  Tiranë, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Ne zotërojmë gjithçka që nevoitet për të bërë një dasëm/event të mbetet në mendjen tuaj sepse kuptojmë se ç'domethënie ka për ju. Ne ofrojmë: Përzgjedhjen e lokalit (Kokteilin,

Endri  Gushta

Gushta Events

Çmimi:  Negocio çmimin
  Shkoder, Albania
Përshkrimi
Gushta Events është një kompani ku mbulon disa shërbime të ndryshme në sektorin e dasmes.Qe ajo natë të bëhet e pa harruar ne ju ofrojme disa mundësi zgjedhjesh.  Dekor Ndriçimi Profesional Tym Toke - Avull (me

Fisnik  Haziraj

Boom Chocolate Event

Çmimi:  Negocio çmimin
  Therandë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga 'Boom Chocolate Event! Biznesi lindi si ide për të ofruar diçka unike si shërbim tek klienti, e si ide e veçantë ishte ofrimi i tavolinës me fruta, ëmbëlsira dhe çokolladë të shishme e të nxehtë