Filtrat

Të gjithë Valltarët

Albana  Ramadani

Valltare dhe Defatore “ELITA”

Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjilani / Gnjilane, Kosovo
Përshkrimi
Grupi i valltareve dhe defatoreve "ELITA" është formuar në vitin 2016 dhe përbëhet nga 6 vajza nga Gjilani. Ne marim pjesë në dasma siç është segmenti kohor i marrjes së nuses, kanagjegji me defa dhe këndojmë këngë

Burhan  Salihu

Ansambli i Këngëve dhe Valleve KARSHIAKA

Çmimi:  Negocio çmimin
  Skopje, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Në kuadër të Ansamblit të këngëve dhe valleve KARSHIAKA nga Shkupi vepron edhe grupi i valltarëve për dasma, respektivishtë për dasma, syneti, kanagjegje dhe gëzime tjera familjare. Grupi përbëhet nga valltarë të rritur, vajza

Driton  Terholli

Rinia

Çmimi:  Negocio çmimin
  Kastriot, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithë anëtarëve të platformës MyDasma!   Ne jemi një grup valltarësh, tashmë, me një përvojë solide në vallëzim dhe në krijimin e një atmosfere vërtet impozante në çdo

Ermira  Mustafa

Grupi i valleve 'Tradita'

Çmimi:  Negocio çmimin
  Viti, Kosovo
Përshkrimi
Grupi Tradita është një grup burimor (tupana-surle) i cili përbëhet prej 4 personave, që, tash e disa vite, është futur furishëm në tregun shqiptar dhe është duke funksionuar për mrekulli. E veçanta e këtij grupi është

Rudina  Sojeva

Rudina sojeva ballet

Çmimi:  €150,00
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje.Unë jam një balerinë profesioniste që realizoj cdo lloj vallëzimi si : klasik,hip hop,kontenporan,neoklasik,mjafton qe ju të mbeteni të kënaqur.Nëse dëshironi një balerinë moderne dhe me frymë ritmike për eventet tuaja ,te unë e keni derën e hapur.Më rezervoni nëpermjet

Shpresart  Memia

Grupi Valltarëve nga Tropoja

Çmimi:  Negocio çmimin
  Bajram Curri, Albania
Përshkrimi
Grupi është krijuar në vitin 2018. Atëherë, grupi ishte pjesë e Ansamblit ‘Dardania’, Tropojë, kurse tani grupi është më vete, pra si Grup Vallesh.   Unë quhem Shpresart Memia. Kam mbaruar koreografi në Universitetin