Filtrat

Të gjithë DJ

Ylber  Behra

Vëllezërit Behra.

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Kukësi, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne Vëllezërit Behra! Ne jemi 4 ustallar me 40 vite përvojë pune në këtë fushë. Ne jemi të gatshëm të ju performojmë në çdo event tuaj si Dasëm, Kanagjegj, Syneti, Fejes dhe ahenge tjera që doni