Filtrat

Të gjithë DJ

Lirik  Kadriqeli

Loriki Show

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjakovë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga Loriki Show! Unë jam Loriki dhe jam aktiv prej vitit 2001 në çdo evente gjith Kosovën, Maqedonin, Shqiperinë dhe vende tjera si Zvicërr, Gjermani etj. Për më shumë më kontaktoni këtu tek platforma MyDasma dhe unë

Nehat  Rashiti

Dj Neha

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjilani / Gnjilane, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Dj.Neha! Kam eksperiencë 11 vjeçare. Bëj muzikë të rrymave të ndyshme, po ashtu edhe muzikë popullore të të gjitha krahinave. E dua punën që e bej dhe i jap shumë rëndësi kënaqësisë

Oni  Ndreko

Oni Ndreko dj

Shërbimet : DJ
Çmimi:  €500,00
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Oni Ndreko DJ. Kam 12 vite që luaj me muzikë. Aktualisht luaj në evente të ndryshme si evente tradicionale (Dasma, fejesa etj) , muzikë Latine (si salsa dhe bachata, kizomba),  Club, Lounge etj. Kam organizuar dasma në Viene,

Petrit  Krasniqi

Dj Arti

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjakovë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Petrit Krasniqi (Dj Arti Gjakove). Jam nga Kosova. Unë kam 10 vite që punoj si DJ nëpër dasma dhe evente të ndryshme. Ky nuk është vetëm profesioni im, por edhe pasioni im. Më kontaktoni këtu në MyDasma dhe

Raimond  Halilaj

Dj Moni

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Drenas, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë kam 2 vite që punoj si Dj. Ky nuk është vetëm profesioni im por edhe pasioni im. Punoj si Dj nëpër dasma si edhe ahengje të tjera të ndryshme. Më kontaktoni në MyDasma për çdo pyetje dhe unë do u përgjigjem

Renato  Gjoka

Dj Beni

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Lezha, Albania
Përshkrimi
Nese po planifikoni ndonje event,aheng familjar,ditelindje,fejese apo martese ne jemi ketu per te ju pershtatur deshirave dhe kerkesave tuaja ne ditet me te vecanta te jetes tuaj!Me mbi 8 vite eksperience dhe me pasion per muziken cdo event qe ju na besoni eshte i vecante per ne,sa edhe per ju!Tani

Rubens  Guveli

Ace2

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Ace2 (acetwice)  Ju ofroj sherbim profesional ne te gjitha rrymat muzikore, si ne Dasma , night Club's, Loung bar, etj.. me nji experienc te gjat  ne kte fush. Jam nisur që nga viti 2007.  Kam filluar të praktikoj produkcion muzikor, Dj  edhe

Sali  Shala

Dj Remi

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Mitrovicë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje, Unë jam Sali Shala, njifem si Dj Remi. Punoj si Dj që prej 17 vitesh. Jam një kompozitor dhe producent shumë i talentuar. Marr pjesë në evente të ndryshme si dasma, fejesa, ditëlindje dhe evente shoqërore apo familjare. Tani,

Samet  Lebiti

DJ LBeat

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Struga, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Përshendetje, nga unë Samet Lebiti (DJ LBeat) ! Si DJ, performoj në Strugë por dhe jashtë Strugës! Performoj në ahengje të ndryshme si Dasma, Fejesa, Kafene poashtu edhe Klube +1000 te pranishëm. Nëse ju dëshironi që festa juaj të mbahet