Filtrat

Të gjithë DJ

Gazmend  Peci

Dj Gazi - UraGani

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Mitrovicë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë jam Dj Gazi nga qyteti i bukur, Mitrovica!  Ofroj: -Zerim Me Qera -Dj Muzike -Live Muzik -Party Muzik -Ditëlindje -Ahengje të Ndryshme Familjare -Tekste Këngesh -Miksime -Editime -Gjithçka Rreth Muzikës Tani, me kënaqësinë

Kenan  Idrizi

Dj Kenny

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Vushtrri, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetja nga unë Dj Kenny, Jam një Dj me plot pasion ndaj profesionit. Marr pjesë ne evente të ndryshme si dasma, fejesa, ditëlindje, party dhe mbrëmje të tjera shoqërore apo familjare që nga viti 2000. Për më shumë informacion

Klajdi  Hoxhallari

Dj Klajdi

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshendetje miq të MyDasma! Unë jam Klajdi, Dj me 8 vite eksperiencë dhe me njohuri në çdo rrymë muzikore. Marr pjesë nepër evente të ndryshme si dasma, fejesa, ditëlindje party etj.. Duke ju përshtatur çdo preference tuaj,

Klevi  Xhameta

Dj Klevi

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Dj Klevinjo! Kam një eksperiencë prej 2 vitesh. Kam qenë DJ në evente të ndryshme në Tiranë si në lounge, koncerte, dasma, fejesa, ditëlindje dhe shumë të tjera. Bëj rryma të ndryshme sipas

Krist  Çunaj

Kristi Çunaj

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Tepelena, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë jam Kristi Çunaj. Një dasmë tipike shqiptare, nuk ka kuptim pa tingujt e magjishëm të klarinetës time. Kam 10 vite eskperiencë në dasma dhe evente familjare në jug dhe Shqipërinë e Mesme. Ndërsa tani, mund

Leons  Kaca

Dj Olsi

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë jam Dj Olsi. Jam në treg për një kohë të gjatë, me eksperiencë mbi 10 vjeçare. Marr pjesë në evenimente të ndryshme si dasma, fejesa, ditëlindje, party, etj. Punoj me

Leotrim  Bojku

Ferdi & Trimi Tupana

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Vushtrri, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga ne Ferdi dhe Trimi! Ne jemi një ekip i vogël me tupana që e bëjmë atmosferën shumë të madhe. Jemi shumë aktivë. Kemi mbi 10 vite eksperiencë dhe shkojmë në çdo event familjar apo

Liman  Murrja

Dj Limani

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Dj Limani ju ofron shërbime për dasma, fejesa, ditëlindje, party, dhe gëzime të tjera familjare. Bëj rryma të ndryshme muzikore sipas preferencave tuaja.  Me shumë kënaqësi ju lajmëroj që tani jam