Filtrat

Të gjithë DJ

Burim  Rrusta

Dj Burimi

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Drenas, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Burimi. Unë kam 15 vite që punoj si DJ nëpër dasma dhe evente të ndryshme. Ky nuk është vetëm profesioni im, por edhe pasioni im. Më kontaktoni këtu në MyDasma dhe unë do u përgjigjem menjëherë. Ju

Dj.  Dj

Dj.

Shërbimet :
Çmimi:  €150,00
  Prishtina, Kosovo

Driton  Gabrica

DJ Toni

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Lipjan, Kosovo
Përshkrimi
Kam filluar të bëj punën e DJ qëkur isha 16 vjeçar, duke bërë muzikë nëpër restorante të ndryshme gjithandej vendit me këngëtarë të ndryshëm. Në mungesë të mbrëmjeve të shpeshta, atëherë

Edmond  Peposhi

Edmond

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë kam eksperienë 8-vjeçare si DJ. Bëj muzikë të rrymave të ndyshme, po ashtu edhe muzikë popullore të të gjitha krahinave. Marr pjesë në evente të ndryshme si: dasma, ditëlindje, party, lounge etj.. Më

Enno  Mukishnica

DJ Enno

Shërbimet :
Çmimi:  Negocio çmimin
  Vushtrri, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë, ‘Dj Enno’ nga Vushtrria e Kosovës. Me muzikë merrem që nga viti 2000. Fillimisht jam marr me muzikë për rini, siç ishte ‘Rep’, Hip-hop’, deri në fund të vitit 2003, ndërkohë që

Fabio  Lufta

Fabio Lufta

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Elbasan, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje! Jemi një ekip i Dj dhe instrumentistëve shumë të apasionuar ndaj punës. Kemi eksperiencë si Dj rreth 30 vite. Ndërsa si instrumentistë 10 vite. Marrim pjesë në dasma, fejesa, ditëlindje, koktejle dhe evente të

Fatjon  Bami

Dj Fatjoni

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje!  Unë kam 7 vite eksperiencë si Dj, dhe gjatë këtyre viteve kam mësuar edhe studiuar shumë rreth preferencave të ndryshme të klientëve. Kjo është një ndër arsyjet se përse unë do të isha

Flamur  Thaqi

Dj Nisi

Shërbimet : DJ
Çmimi:  Negocio çmimin
  Gjakovë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë Dj Nisi dhe pronari im Flamur Thaqi filluam karierën në vitin 2002. Jemi më të mirët në rajonin e Dukagjinit. Sfidojmë edhe këngëtarët e estradës. Përveç muzikës kualitative të njëherit,