Filtrat

Të gjithë DJ

Adorel  Haxhiaj

DJ Ado & Live Violin&Cello Performer

Çmimi:  Negocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Adoreli (Dj Ado), Jam Dj & Live Cello Performer që kam një eksperiencë të  gjatë në evente të ndryshme si : fejesa,dasma,kokteila,ditëlindje dhe festa private. Në dasma performoj i vetëm ose

Argent  Gjana

Argent Gjana

Çmimi:  Negocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje miq të platformës MDasma! Unë jam Argent Gjana, një DJ me eksperiencë pune disavjecare (10 vjet ). Unë punoj në dasma, ahengje, party dhe cdo gëzim tjetër familjar. Unë ju sjell ju muzikën

Berti  Tanushi

Dj Berti

Çmimi:  Negocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë DJ Berti! Unë kam, tashmë, 15 vite që punoj si Dj, pothuajse, gjithandej vendit. Kam punuar në Gjirokastër, në Sarandë si dhe në shumë qytete në very të vendit. Unë, gjithashtu, kam performuar edhe nëpër

Burim  Rrusta

Dj Burimi

Çmimi:  Negocio çmimin
  Drenas, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Burimi. Unë kam 15 vite që punoj si DJ nëpër dasma dhe evente të ndryshme. Ky nuk është vetëm profesioni im, por edhe pasioni im. Më kontaktoni këtu në MyDasma dhe unë do u përgjigjem menjëherë. Ju

Dj.  Dj

Dj.

Çmimi:  €150,00
  Prishtina, Kosovo

Driton  Gabrica

DJ Toni

Çmimi:  Negocio çmimin
  Lipjan, Kosovo
Përshkrimi
Kam filluar të bëj punën e DJ qëkur isha 16 vjeçar, duke bërë muzikë nëpër restorante të ndryshme gjithandej vendit me këngëtarë të ndryshëm. Në mungesë të mbrëmjeve të shpeshta, atëherë

Enno  Mukishnica

DJ Enno

Çmimi:  Negocio çmimin
  Vushtrri, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë, ‘Dj Enno’ nga Vushtrria e Kosovës. Me muzikë merrem që nga viti 2000. Fillimisht jam marr me muzikë për rini, siç ishte ‘Rep’, Hip-hop’, deri në fund të vitit 2003, ndërkohë që

Raimond  Halilaj

Dj Moni

Çmimi:  Negocio çmimin
  Drenas, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë kam 2 vite që punoj si Dj. Ky nuk është vetëm profesioni im por edhe pasioni im. Punoj si Dj nëpër dasma si edhe ahengje të tjera të ndryshme. Më kontaktoni në MyDasma për çdo pyetje dhe unë do u përgjigjem